activiteiten

Onze selectie: dé activiteiten van Playa del Inglés

Verveel je geen moment!

Een vakantie in Playa del Inglés is er een om zeker niet te vergeten. Met een bruisend uitgaansleven, lekkere zomerse temperaturen en meer dan genoeg activiteiten, zal jij je zeker niet vervelen hier. Activiteiten zijn er in overvloed. Omdat er zoveel te doen in in Playa del Inglés, is er in dit artikel wat toelichting gegeven bij de leukste activiteiten van Playa del Inglés. Dan weet je in ieder geval dat je niks leuks zal missen tijdens jouw vakantie in Playa del Inglés.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Ultimate Combat

De naam “Ultimate” geeft het al aan, een ultieme activiteit voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld. Je gaat tijdens de Ultimate Combat activiteit namelijk heel wat meemaken. Tijdens de Ultimate Combat ga je samen met je vrienden mee op jeepsafari. Tijdens de jeepsafari kan je de prachtige omgeving van Playa del Inglés ontdekken en tegelijkertijd flink off-road scheuren. Alsof dat nog niet genoeg is, ga je hierna nog even rijden op een dromedaris. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, krijg je bij deze activiteit ook nog een tijdje paintballen tegoed. Samen met je vrienden de held uithangen en proberen om je vijanden uit te schakelen, dat is het doel van paintballen. Als jij dus houdt van wat avontuur en spanning, dan is deze activiteit zeker een aanrader voor jou!

Chillen bij Beachbar Amadores

Ben jij niet zo van de actie? Houd jij meer van lekker relaxen? Als je echt wilt genieten van het prachtige weer en het strand, dan is Amadores echt iets voor jou. Beachbar Amadores is te vinden aan het strand van Playa del Inglés. Je kunt de beachbar goed bereiken per bus. bij beachbar Amadores kan je terecht voor overheerlijke cocktails. Voor iedereen die dus houdt van zon,zee, strand en een drankje; Beachbar Amadores is “the place to be”.

Dutch Night @ Playa del Inglés

Als jij Nederland stiekem een beetje mist en een beetje heimwee begint te krijgen, dan is het een aanrader om een avondje mee te draaien met de “Dutch Night”. Tijdens de Dutch Night laten alle Nederlanders zien aan de Spanjaarden wat feesten is! Deze avond is vooral voorzien van veel Nederlandse invloeden. Oftewel veel Nederlanders, de echte Nederlandse hits en natuurlijk de Hollandse hapjes. Als jij van Hollandse gezelligheid houdt, dan moet je zeker een keer de Dutch Night gaan bezoeken samen met je vrienden.

Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten? Dan kan je het beste je reisleiding om meer informatie vragen. Zij kunnen je verder helpen met precieze informatie over tijden, plaatsen en prijzen.

Meer toffe activiteiten in Playa del Inglés..

Daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te vertellen over de activiteiten in Playa del Inglés. Daarom is het verstandig om ook even een kijkje te nemen op de site onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je alle nodige informatie over de leukste activiteiten in en rondom Playa del Inglés. Ook vind je hier alle informatie over leuke restaurants, gezellige kroegen en algemene informatie. Ook op de blog worden regelmatig interessante berichten geplaatst voor de Nederlandse jongeren die graag naar Playa del Inglés willen gaan.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...