informatie

Activiteiten in Playa del Inglés

De leukste uitjes voor tijdens jouw verblijf in Gran Canaria

Ga jij komende zomer naar Playa del Inglés, dan hebben wij alvast de meest gave activiteiten in Playa del Inglés voor je op een rij gezet. De vraag wat te doen in Playa del Inglés is dan ook simpel te beantwoorden: wij maken de selectie en jij hoeft alleen nog een keuze te maken. Door deze selectie creëer jij al thuis jouw droomvakantie. Duik snel in alle activiteiten en voor je het weet ben je volledig op de hoogte van alles dat zich afspeelt in deze partybestemming op Gran Canaria!

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

De activiteiten Playa del Inglés

In Playa del Inglés is ontzettend veel te doen: stoere activiteiten, maar er zijn ook bezienswaardigheden in Playa del Inglés die zeker de moeite waard zijn. In de omgeving van Playa del Inglés is toffe activiteit voor de echte waterrat te vinden: Aqualand, het grootste waterpark van het eiland Gran Canaria. Ten slotte staat er nog één toffe activiteit in Playa del Inglés op het lijstje dat je echt niet mag missen: de boottocht over de Griekse zee, waarbij je tijdens de zonsondergang geniet van heerlijke loungemuziek en lekkere alcoholische drankjes.

Ook via jouw reisorganisatie

Via de bekende reisorganisaties un je kiezen uit de leukste excursies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een excursie naar Las Palmas, een leuke dagtrip waar je tevens wat van het eiland Gran Canaria te zien krijgt. Ten slotte heb je ook de mogelijkheid om het leven onder water te checken met een werkelijk fascinerende duik in de warme Spaanse zee.

Onze selectie: de tofste activiteiten in Playa del Inglés

Als de meest uitgebreide site over Playa del Inglés kon een trip naar deze bestemming op de Canarische eilanden natuurlijk niet uitblijven. Dit heeft ertoe geleid dat we inmiddels een selectie hebben opgebouwd met de leukste activiteiten in Playa del Inglés. Op deze manier weet jij aankomende zomer exact welke bezienswaardigheden in Playa del Inglés je moet checken, met welke excursies in Playa del Inglés je echt mee moet en welke activiteiten in Playa del Inglés je echt zeker moet gaan doen. Welke combinatie je ook kiest, jouw vakantie in Playa del Inglés wordt top!

Waterpark Aqualand in Playa del Inglés

Aqualand, ook wel Aquasur genoemd is een ontzettend vet waterpark met maar liefst 13 grote waterattracties en 33 glijbanen waar je jezelf zeker zult vermaken! Ontdek hier meer over Waterpark Aqualand in Playa del Inglés!!

Boottochten in Playa del Inglés

Feesten of relaxen, het is beide mogelijk terwijl je heerlijk uitkijkt op de kustlijn van het eiland Gran Canaria. Daarmee is dit een absolute aanrader qua activiteit in Playa del Inglés! Ontdek hier meer over boottochten in Playa del Inglés!

Dagtocht naar Las Palmas

Na al dag feesten in Playa del Inglés is het tijd voor een culturele activiteit: een dagje naar Las Palmas om daar alle bezienswaardigheden van deze stad te checken! Ontdek hier meer over een dagtocht naar Las Palmas!

Duiken in Playa del Inglés

Misschien wel een van de leukste activiteiten in Playa del Inglés als je het aandurft. Verken samen met een gids de zee van Playa del Inglés door er werkelijk in de duiken! Ontdek hier meer over duiken in Playa del Inglés!

Stranden in Playa del Inglés

Heerlijk bijkomen, dat is wat je op het strand van Playa del Inglés kunt doen. Maar daarnaast heb je nog talloze toffe wateractiviteiten die te boeken zijn vanaf het strand! Ontdek hier meer over stranden in Playa del Inglés!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...