feesten

Uitgaan in Playa del Inglés

De leukste clubs, kroegen en discotheken van Playa Del Inglés

Al zal Playa del Inglés misschien niet de eerste bestemming zijn waar je aan denkt, uitgaan in Playa del Inglés is legendarisch. Het uitgaansleven van Playa del Inglés kent veel clubs en discotheken, maar heeft ook verschillende kroegen en Nederlandse feestcafés waar Nederlandse jongeren samen komen om hun vakantie in Playa del Inglés te vieren. Kiezen jullie voor een vakantie naar deze feestbestemming op Gran Canaria, dan is er voor iedereen binnen jullie groep wel een leuke uitgaansgelegenheid te vinden: aan het aanbod zal het in ieder geval niet liggen!

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

In Playa del Inglés uitgaan, een toffe ervaring

Ga jij aankomende zomer naar Playa del Inglés? Rust dan van tevoren goed uit, want in Playa del Inglés gaan ze tot diep in de morgen door met feesten. Begin je avond goed bij een gezellige bar zoals Feestcafé Shooters of het Heineken Café. Op deze manier ben je helemaal opgewarmd om het clubleven in te gaan. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om daar te blijven plakken en samen met honderden andere Nederlanders jouw vakantie in Playa del Inglés te vieren. Kies je wel voor het clubleven dan is de Pacha een absolute aanrader en is China White ook zeker een club die niet op jouw lijstje mag ontbreken. Gegarandeerd feest!

Onze selectie: uitgaan in Playa del Inglés

Speciaal om jou tijdens jouw vakantie in Playa del Inglés optimaal te laten genieten hebben we alle toffe uitgaansgelegenheden in Playa del Inglés voor je op een rij gezet. Op deze manier of je tijdens je vakantie niet meer zelf te ontdekken welke uitgaansgelegenheden de moeite waard zijn. Hiermee wordt uitgaan in Playa del Inglés gegarandeerd een doorslaand succes!

Café La Belle in Playa del Inglés

Dit is misschien wel een van de bars in Calella, waarbij je over jouw bezoek nog jaren zult napraten. Op het begin van de avond kun je jezelf er prima vermaken met heerlijke drankjes. Later op de avond, om precies te zijn om 23.00u begint de travestietenshow, een show vol hilarische momenten die je echt niet mag missen!

Ontdek hier meer over Café La Belle in Playa del Inglés!

Club Bachira in Playa del Inglés

Een van de meest trendy discotheken van Gran Canaria, dan hebben we het ongetwijfeld over Club Bachira in Playa del Inglés. Je kunt er heerlijk uit je dak gaan op de nieuwste house en dancemuziek, die tot 06.00u in de morgen uit de speakers van deze toffe discotheek in Playa del Inglés komt. Be there!

Ontdek hier meer over Club Bachira in Playa del Inglés!

Club Chic & Cream in Playa del Inglés

De plek waar in het verleden Tiësto avond aan avond stond te draaien is na 20 dienstjaren volledig gerenoveerd. Hierdoor is de club in één klap weer top-of-mind geworden. Meerdere zalen met alle bekende stijlen uit de EDM-scene zorgt ervoor dat jouw avond gegarandeerd zal slagen met een bezoek aan Chic & Cream!

Ontdek hier meer over Club Chic & Cream in Playa del Inglés!

Club Heaven in Playa del Inglés

Into the gay-scène? Club Heaven is de nummer één gay club van Gran Canaria. Een geweldige, exclusieve club met een volledig uniek karakter met drie zalen waar je kunt dansen, kunt relaxen en bovendien tot de beste drankjes kunt bestellen. Elke zomeravond kun je tot 06.00u in de morgen genieten van de beste feestjes!

Ontdek hier meer over Club Heaven in Playa del Inglés!

Club Ozono in Playa del Inglés

Club Ozono is één van de populairste discotheken van Playa del Inglés én Gran Canaria. Dit heeft de club bewerkstelligd door elke dag unieke shows en evenementen te organiseren. De Miss Buenaventure, MTV Music Awards en School Disco zijn dan ook bekende concepten. Benieuwd geworden? We zien je bij Ozono!

Ontdek hier meer over Club Ozono in Playa del Inglés!

Costa China White in Playa del Inglés

Een club met Internationale alure, 2.500 bezoekers, die van alle plaatsen uit de wereld naar deze club zijn gekomen. De inrichting doet denken aan een Sensation White-uitstraling, waardoor de club zeker een eigen karakter heeft. Je drinkt er de beste drankjes en gaat er bovendien los op de beste hip-hop & R&B muziek.

Ontdek hier meer over Costa China White in Playa del Inglés!

De vliegende Hollander in Playa del Inglés

In Playa del Inglés heb je veel Nederlandse feestcafé’s en kroegen, waarvan de Vliegende Hollander er ook een is. Lekker feesten en gek doen op de laatste nummers uit de top 40 en oerhollandse meezingers zijn dan ook hoe je deze uitgaansgelegenheid in Playa del Inglés het beste kunt beschrijven!

Ontdek hier meer over De vliegende Hollander in Playa del Inglés!

Feestcafé Shooters in Playa del Inglés

Als je naam begint met feestcafé dan kun je er bijna zeker van zijn dat veel Nederlanders de weg naar jouw uitgaansgelegenheid weten te vinden en samen een feestje willen bouwen. Al meer dan 11 jaar vind je er dan ook de gezelligste jongeren van heel Playa del Inglés en de beste top 40 hits, houseplaten en natuurlijk lekkere meezingers!

Ontdek hier meer over Feestcafé Shooters in Playa del Inglési!

Heineken Club in Playa del Inglés

Lekker bier, nieuwe mensen ontmoeten en vervolgens helemaal losgaan, dat is Heineken Club in Playa del Inglés. Regelmatig vind je in Heineken Café bekende Nederlandse artiesten zoals Lange Frans of DJ Tony Star, al had je hem natuurlijk eerder in Chersonissos verwacht. Uitgaan in Playa del Inglés doe je bij Heineken Café!

Ontdek hier meer over Heineken Café in Playa del Inglés!

Nikki Beach Fun Club in Playa del Inglés

Nikke Beach Fun Club is een leuke club die aan het strand van Playa del Inglés gelegen is. Je kunt er keihard feesten op house en andere EDM, maar ook heerlijk loungen op een van de banken. De deuren van deze club sluiten pas om 07.00u in de ochtend, dus tijd genoeg om langs te komen!

Ontdek hier meer over Nikki Beach Fun Club in Playa del Inglés!

Club Pacha op Gran Canaria

Het concept van discotheek Pacha is waarschijnlijk wel bekend: overal vette bars en discotheken openen en er een geweldige beleving van maken. Ook in Club Pacha op Gran Canaria kun je onder de sterrenhemel losgaan op de beats van David Guetta of Steve Aoki, terwijl laastgenoemde met zijn rubberboot over het publiek vaart!

Ontdek hier meer over Club Pacha op Gran Canaria!

Samoha Club in Playa del Inglés

Samoha Club in Playa del Inglés is een gezellige pub en kroeg, waar je rustig een drankje kunt drinken en bovendien zelf kunt bepalen wat er gedraaid wordt. Heb jij een gouden keeltje of ben je door alle alcohol overmoedig geworden, dan kun je later op de avond meedoen aan de karaoke in deze uitgaansgelegenheid. Succes verzekerd!

Ontdek hier meer over Samoha Pub in Playa del Inglés!

Club Velvet in Playa del Inglés

Fan van echte underground-clubs, dan kun je bij Club Velvet in Playa del Inglés zeker je hart ophalen. Je danst er in een club met een minimalistische aankleding op de beste elektronische muziek. Kortom, ben je in Playa del Inglés en wil je een van de beste clubs daar bezoeken? Vergeet Club Velvet niet op te nemen!

Ontdek hier meer over Club Velvet in Playa del Inglés!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...