informatie

Restaurants in Playa del Inglés

Wat eet jij vanavond?

Na een heerlijke dag op het strand in deze badplaats op Gran Canaria is het tijd geworden om een hapje te eten onder het genot van een koud biertje, een heerlijke wijn of een zoete cocktail. Nu is het ontzettend lastig om in korte tijd de goede van de minder goede restaurants in Playa del Inglés te kunnen scheiden. Om die reden hebben wij een selectie gemaakt van allerlei soorten restaurants in Playa del Inglés om jouw vakantie tot een nog groter succes te maken. Bekijk ze meteen door naar beneden te scrollen!

Het is toch fantastisch om na een heerlijke stranddag niet zelf te hoeven koken? Het enige dat ontzettend belangrijk is, is dat jij een keuze maakt uit de ontzettend uitgebreide menukaarten van een van de vele restaurants in Playa del Inglés. In Playa del Inglés heb je de keuze uit een heerlijke Italiaanse pizza, maar bijvoorbeeld ook uit een Spaanse tapas of het internationaal onzettend gewaardeerde biefstuk. Wat je ook wil eten en hoe de bodem van jouw stapavond er ook uitziet, bij restaurants in Playa del Inglés kun je gegarandeerd terecht.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

De beste restaurants in Playa del Inglés

Playa del Inglés telt tientallen mogelijkheden om betaalbaar uit eten te gaan. Er is echter wel een groot kwaliteitsverschil aanwezig, vandaar dat wij voor jouw beperkte aantal dagen in Malgrat de Mar een mooie selectie hebben gemaakt van de beste restaurants in Playa del Inglés. De tijd om naar beneden te scrollen is nu gekomen, ontzettend veel plezier in Playa del Inglés en natuurlijk eet smakelijk alvast!

Broodje Amsterdam in Playa del Inglés

Je zou het misschien niet denken, maar al in 1979 werd de eerste Nederlandse zaak geopend in het Spaanse Playa del inglés, restaurant Broodje Amsterdam. Sinds 1987 runt de huidige eigenaar samen met zijn vrouw dit bekende restaurant. Je kunt er terecht voor de meest Nederlandse gerechten zoals pannenkoeken en frikandellen!

Ontdek hier meer over Broodje Amsterdam in Playa del Inglés!

Eetcafé de Volendammer in Playa del Inglés

Lekker Nederlands eten? Veel meer Nederlands dan bij eetcafé de Volendammer in Playa del Inglés ga je het niet tegenkomen. Je kunt er rustig een pijltje gooien met je vrienden, maar ook genieten van Nederlandse en internationale gerechten. Allemaal onder het genot van een koud pilsje. Zin in haring? Ook dan kun je naar De Volendammer!

Ontdek hier meer over Eetcafé de Volendammer in Playa del Inglés!

Eetcafé Baccara in Playa del Inglés

Misschien niet de eerste plek voor jongeren tijdens hun vakantie in Playa del Inglés, maar wel de ideale plek als je zin hebt in heerlijke gerechten uit de Nederlandse en Belgische keuken. Lekkere vers gebakken frieten of bijvoorbeeld een huisgemaakte hamburger zijn beide echt de moeite waard. Tot slot kun je bij Baccara ook terecht voor een drankje!

Ontdek hier meer over Eetcafé Baccara in Playa del Inglés!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...