informatie

Stranden in Playa Del Inglés

Waar lig jij deze zomer te zonnen?

Playa Del Inglés is een kuststad op het Canarische Eiland Gran Canaria. Wil je tijdens jouw jongerenvakantie lekker op het strand te kunnen bakken? Dan zit je in Playa Del Inglés helemaal goed!

Het strand van Playa Del Inglés

Het strand van Playa del Inglés is kilometerslang, bestaat alleen maar uit zand en loopt geleidelijk af in zee. Direct aan het strand van Playa del Inglés ligt het imposante en beschermde duingebied “Dunas de Maspalomas”. Het gebied is vrij toegankelijk en je moet er eigenlijk wel even doorheen lopen of beter gezegd klimmen. Maak ook de ongeveer 8 kilometer lange wandeling langs het strand naar de vuurtoren van Maspalomas eens.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Faciliteiten op het strand van Playa Del Inglés

Wil jij je helemaal een koning(in) op het strand voelen? Huur dan een lekker strandbed met/of parasol! Voor een strandbed betaal je ongeveer 3,50 en een parasol 3 euro. Kun je er niet goed tegen om de hele dag te niksen op het strand? Er zijn strandhuisjes aanwezig waar je de hele dag door een hapje of drankje kunt nuttigen. Ook zijn er genoeg watersporten te beoefenen. Bij verschillende strandhuisjes kun je iedere watersport beoefenen die jij je maar kunt bedenken. Banaan, Flyfish, waterskiën, surfen, zeilen en nog veel meer.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...