feesten

Club Heaven in Playa del Inglés

Dé gay club van Gran Canaria!

Wil jij een avondje los gaan in een grote gay club? De Heaven in Gran Canaria is de bekendste gay club van het eiland, en staat er om bekend de beste gayfeesten te geven. Deze club is het bekijken zeker waard!

De Heaven noemt zichzelf die nummer 1 gay discotheek in Playa Del Inglés. En niet onterecht, want deze mooie, exclusieve club heeft absoluut een uniek karakter! Er worden in Heaven voortdurend nieuwe festivals en evenementen gehouden, waarbij de beste dj’s zorgen voor een heerlijke housemuziek. De Heaven bestaat uit drie zalen: de grote zaal met moderne verlichting en geluidsinstallaties en drie bars, VIP & Champagne Lounge met uitzicht op de grote zaal, comfortabele stoelen en een speciale bar en tot slot een grote dansvloer. Op deze dansvloer kun jij tot in de vroege uurtjes uit je dak gaan, de Heaven is namelijk tot 06:00 uur ’s ochtends geopend!

Je vindt de Heaven in het Yumbo Centrum, tercer piso, in Playa del Inglés. De Heaven bevindt zich op de derde verdieping van dit winkelcentrum. De Heaven is geopend van 23:30 uur ’s avonds tot 06.00 uur ’s ochtends.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...