informatie

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés

Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende dingen. Wat is er te doen bij deze plek? Kun je er goed uitgaan? Hoe is het strand en zijn er gezellige restaurants? Om enigszins een beetje inzicht te krijgen in de bovenstaande vragen, wordt er in dit artikel een beeld geschetst van hoe jou dag eruit kan gaan zien in Playa del Inglés.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

’s Ochtends

’s Ochtends gebeurt er meestal vrij weinig. Je wordt laat in de ochtend of vroeg in de middag na een lange nacht stappen. De mensen die een appartement hebben kunnen zelf een ontbijtje klaarmaken. De mensen die op een camping of in een hotel overnachten, kunnen bij de plaatselijke supermarkt of bakker een ontbijt/lunch scoren. In de ochtend maak je meestal samen met je vrienden een planning van de komende dag. Dit keer hebben jullie besloten om maar eens rustig aan te doen & naar de Gran Chaparral te gaan.

’s Middags

De Gran Chaparral is een gezellig winkelcentrum dat nogal een Nederlands tintje bevat. Als je Nederlands stiekem een beetje mist en heimwee begint te krijgen, dan zal een bezoekje aan de Gran Chaparral je zeker goed doen. Je vindt hier vele typisch Nederlandse eettentjes & winkels. Ook kun je hier goed winkelen en bijvoorbeeld leuke souvenirtjes halen voor vrienden en familie thuis. Na het winkelen pakken jij en je vrienden gezellig een drankje terwijl jullie bespreken naar welke club jullie vanavond willen gaan.

’s Avonds

In de avond is het tijd om avond te gaan eten. Jullie kunnen gezellig koken in het appartement met elkaar. Maar aangezien vandaag een lui dagje is, besluiten jullie om maar een lekker te gaan eten in een van de vele restaurantjes in Playa del Inglés. Naast de vele Spaanse restaurants vind je hier een breed assortiment aan verschillende keukens. Jullie hebben flinke honger en besluiten dus om wat te gaan eten bij El Rancho. El Rancho is een steakhouse waar je terecht kan voor een flinke bodem. Handig voor het uitgaan natuurlijk.

Na het eten is het tijd om om te kleden en je klaar te maken om uit te gaan. Jullie beginnen jullie avond in club MTV. Hier kan je terecht voor populaire muziek en een gezellig sfeertje. Nadat jullie een tijdje in club MTV zijn geweest, vinden jullie het tijd voor wat ouderwetse Hollandse gezelligheid. Daarom besluiten jullie om naar de Kasbah te gaan. de Kasbah, ook wel “de put” genoemd, is zeer populair bij de Nederlanders. Dat is eigenlijk ook niet zo vreemd, aangezien hier veel leuke Nederlandse kroegen te vinden zijn.

Na een lange maar leuke avond is het dan tijd om terug naar het appartement te gaan. Hier bespreken jullie de avond nog even voordat jullie het bed in duiken. Vervolgens is het tijd om te slapen, want morgen heeft weer een leuke dag te brengen!

Meer informatie of meer activiteiten checken?

Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten? Dan is verstandig dat je ven contact opneemt met de reisleiding in Playa del Inglés. Zij kunnen je meer vertellen over de precieze tijden, plaatsen, etc.
Er is naast de bovenstaande activiteiten natuurlijk nog veel meer te doen in Playa del Inglés. Daarom is het misschien wel slim om nog even verder te kijken op deze site. Onder de kopjes “activiteiten”, “eten” en “uitgaan” vind je nog veel meer nuttige informatie over de leukste activiteiten, de gezelligste restaurantjes en de vetste clubs van Playa del Inglés. Ook op de blog wordt regelmatig een interessant bericht geplaatst voor Nederlandse jongeren die naar Playa del Inglés gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...