vliegreizen

Vliegvakanties naar Playa Del Inglés

Met het vliegtuig op reis naar Gran Canaria

Playa del Inglés ligt op het eiland Gran Canaria, de luchthaven van het eiland bevindt zich in het noorden bij de hoofdstad Las Palmas. Wij raden je aan om te kiezen voor een vliegreis inclusief verblijf, met een pakketreis bespaar je veel geld en is transfer in de meeste gevallen inbegrepen. Vergelijk op deze pagina alle vliegvakanties naar Playa del Inglés. Wij vergelijken het aanbod van onder meer Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter en TUIfly. Je komt door zelf te vergelijken altijd bij de beste prijs uit!

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Vliegduur naar Playa Del Inglés

Je vliegt voor de bestemming Playa del Inglés naar de luchthaven Las Palmas. De duur van de vlucht vanaf Amsterdam naar Playa Del Inglés is ongeveer 4,5 uur. Wanneer je van Amsterdam naar Las Palmas vliegt met vlucht HV677, HV927 of HV801 maak je een tussenlanding op Tenerife. In dat geval is je vluchttijd langer dan bovengenoemde vluchttijd.

Luchthaven/vliegveld in de omgeving van Playa Del Inglés

Playa Del Inglés heeft geen eigen luchthaven, maar de luchthaven van Las Palmas is in de directe omgeving van Playa Del Inglés. Alle vluchten naar Playa Del Inglés gaan via de luchthaven van Las Palmas, om vervolgens per bus verder te reizen naar Playa Del Inglés. De busreis van de luchthaven naar de verschillende accommodaties in Playa del Inglés duurt ongeveer 25 tot 30 minuten.

Meer informatie over de luchthaven

Meer informatie over de luchthaven Las Palmas is te vinden op de websites van de betreffende luchthavens. Met vragen over de vluchtinformatie van Amsterdam naar Playa Del Inglés kun je ook bij je reisorganisatie terecht.

Vervoer van de luchthaven naar Playa Del Inglés

Zoals hierboven al genoemd is, vlieg je op de luchthaven van Las Palmas. Vanuit Las Palmas wordt je door de reisorganisatie opgehaald en in ongeveer een half uur naar je accommodatie in Blanes gebracht. Reis je niet met een reisorganisatie, dan is er een mogelijkheid om met een gewone bus of een taxi de reis te vervolgen naar Playa Del Inglés.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...