feesten

Feestcafé Shooters in Playa del Inglés

Nederlandse feestjes in Shooters!

Vind jij het tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés ook leuk om andere Nederlandse jongeren te ontmoeten, en samen helemaal los te gaan in een feestkroeg die zich niet onderdoet voor een Nederlands café? Dan is feestcafé Shooters helemaal jouw ding!

Feestcafé Shooters is een erg populair feestcafé onder de jongeren in Playa Del Inglés. Het is een Nederlandse club en trekt dus vooral Nederlanders aan. Dit feestcafé is al 11 jaar lang de leukste van Playa Del Inglés! Bij feestcafé Shooters vind je de beste DJ’s en leuk personeel. Hier is het 7 dagen per week feest tijdens jouw jongerenvakantie!

Je vindt feestcafé Shooters in winkelcentrum Plaza in Playa del Ingles. Feestcafé Shooters is elke dag geopend van 21:00 uur ’s avonds tot 04:00 uur ’s nachts.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...