informatie

Boottochten in Playa Del Inglés

Zwemmen en zonnen op de boot

De warme zon op je huid, heerlijk helder water zo ver je kunt kijken… Een boottocht in Playa Del Inglés is een moment om even lekker bij te bruinen en uit te rusten. Want wat is nu een betere manier om de stranden en de zee rond de Canarische Eilanden te bekijken dan door lekker te relaxen op het water tijdens een boottocht in Playa Del Inglés?

De stranden rond de Canarische Eilanden zijn prachtig en de zee azuurblauw. In combinatie met een heerlijk klimaat, is het geen wonder dat er langs de kust van Gran Canaria zoveel boottochten worden gemaakt. Een boottocht in Playa Del Inglés wordt gezien als hoogtepunt van jouw jongerenvakantie.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Catamaran Cruise: uitrusten op zee

De meeste boottochten houden in dat je met een catamaran de zee op gaat. Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot! Wil je even bijkomen van een lange nacht doorhalen? Dan is een middag op de Relaxing Cruise echt iets voor jou! Op de Relaxing Cruise zijn ligplekken aanwezig om even lekker te kunnen zonnen en uiteraard zijn er regelmatig stops om even een verfrissende duik te nemen. Met daarnaast nog relaxte muziek op de achtergrond, entertainment door het personeel op de boot en onbeperkte drankjes wordt dit een heerlijke tocht! Een heerlijke manier om een dagje te relaxen op een mooie boot!

De ondergaande zon + feesten!

Naast de Relaxing Cruise kun je er ook voor kiezen om een tochtje te maken met de Party Cruise. Onbeperkt eten en drinken, de vetste beats én de ondergaande zon op de achtergrond. Op deze Party Cruise kun je dik feesten!

Boottochten reserveren

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals de Relaxing Cruise en de Party Cruise aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een boottocht, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een boottocht uit te zoeken. Een Relaxing Cruise kost rond de 25 euro, een Party Cruise rond de 20 euro.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...