feesten

Broodje Amsterdam in Playa del Inglés

De Hollandse keuken in Playa del Inglés!

Heb jij tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés ook zin om in een puur Nederlands restaurant te eten? Bij Broodje Amsterdam kun je de hele terecht voor lekker Nederlands eten!

Broodje Amsterdam is gevestigd in Playa del Inglés op Gran Canaria midden in C.C Rang-Chaparal. Het was de allereerste Nederlandse zaak in dit winkelcentrum. In 1979 werd Broodje Amsterdam geopend, en sinds 1987 is het in de handen van de huidige eigenaar. Deze is elke dag samen met zijn vrouw en het enthousiaste, Nederlandse personeel aanwezig om de klanten te voorzien van allerlei overheerlijke schotels en maaltijden.

In het gezellige en kindvriendelijke restaurant met Nederlandse bediening,
kun je terecht voor goed en rijkelijk gevulde broodjes, maar ook voor de bekende Hollandse snacks zoals pannenkoeken, frikandel speciaal, of een heerlijke bal gehakt.

Ook voor een heerlijke maaltijd zoals kipsaté, schnitzel, entrecote of varkenshaas ben je bij Broodje Amsterdam aan het goede adres. De biefstuk van Broodje Amsterdam is zeer bekend én geliefd door toeristen. Dus wil jij tijdens jouw vakantie genieten van een écht goede Nederlandse maaltijd, dan is Broodje Amsterdam zeker een bezoekje waard! Broodje Amsterdam is van maandag tot zaterdag geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur en van 17.30 tot 23.00 uur.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...