feesten

Pacha op Gran Canaria

Grote DJ’s in de beste club van Gran Canaria!

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés stappen in één van de meest populaire discotheken op Gran Canaria? In de Pacha Gran Canaria gaat elke nacht het dak er gegarandeerd af!

De Spaanse clubketen Pacha heeft ook in Playa del Inglés een vestiging zitten. De Pacha in Playa del Inglés staat bekend als één van de beste clubs van de Canarische Eilanden. Pacha Gran Canaria is één van de meest populaire discotheken op Gran Canaria. Met haar grote terras biedt Pacha haar gasten de kans om te genieten van de geweldige sfeer onder de sterrenhemel!

Deze club organiseert grote events en feesten met de beste artiesten. Lekker relaxen op het terras, of de hele avond dansen op de lekkerste house, electro- en dancebeats! In deze club kunnen honderden gasten helemaal los gaan met de beste DJ’s als onder andere David Guetta!

Je vindt Pacha Gran Canaria aan de Av Sargentos Provisionales 10, in Playa del Inglés.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...