feesten

Nikki Beach Fun Club in Playa del Inglés

Tot diep in de nacht de beste feesten

Wil jij een avond plezier maken in een trendy club, die aan het strand van Playa Del Inglés is gelegen? Voor een heerlijk drankje én uitzicht op het strand en de zee is Nikke Beach Fun Club dé aangewezen plek!

De Nikki Beach is een trendy club met een stijlvolle sfeer in Playa del Ingles op Gran Canaria. In de verschillende zalen kun je keihard feesten op house en electromuziek. De witte, leren sofa’s geven de club haar trendy uitstraling, maar ook de chill-outlounge zorgt er zeker voor dat de Nikki Beach Fun Cub een bezoekje waard is. En in deze club weten ze pas écht wat feesten is, aangezien de deuren pas om 07:00 uur ’s ochtends dicht gaan!

Je kunt Nikke Beach Fun Club vinden in het appartementencomplex Coca, in het midden van Playa del Ingles. De club bevindt zich op ongeveer 200 meter van het strand. Nikki Beach Fun Club is elke dag geopend van 00.00 uur ’s nachts tot 07:00 uur ’s ochtends.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...