feesten

Club Bachira in Playa del Inglés

De hipste discotheek van Gran Canaria

Wil jij een avond uit in één van de meest trendy discotheken van het eiland? Club Bachira is een hippe discotheek in Gran Canaria. Deze discotheek moet je zeker eens bezoeken tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés!

Bachira is de hipste discotheek van Gran Canaria. De discotheek ligt in Maspalomas, een van de meest populaire uitgaansgebieden van de Canarische eilanden. In Bachira kun je helemaal uit je dak gaan op de laatste dance en housemuziek. Ook zie je in Bachira knappe GoGo girls die het publiek vermaken. En helemaal fijn: in Bachira kun je doorgaan tot in de vroege uurtjes, de discotheek sluit namelijk pas om 06:00 uur ’s ochtends!

Je vindt club Bachira aan de Avenida de Italia 27, in Playa del Inglés. De club is geopend van 23:30 uur ’s avonds tot 06:00 uur ’s nachts.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...