feesten

Eetcafé Baccara in Playa del Inglés

Een Nederlands/Vlaamse eetcafé met lekker eten

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés gezellig eten? Dan kun je naar eetcafé Baccara, een leuke Belgische/Nederlandse bar.

Sinds 1997 is eetcafé Baccara een begrip op het eiland en het trefpunt voor gezellige mensen die van muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 houden. Voor lekker eten en zowel Belgische Nederlandse gezelligheid is eetcafé Baccara zeker aan aanrader!

Je kunt in eetcafé Baccara gerechten eten uit de Nederlandse & Belgische keuken. Je krijgt hier met zorg bereide maaltijden, met op z’n Belgisch gebakken frieten of aardappelen. Eetcafé Baccara kenmerkt zich door een uitgebreide menukaart, er is hier dus voor ieder wat wils.
De specialiteiten van dit eetcafé zijn spareribs en schotels voor twee personen, waaronder de klassieke chateaubriand. Maar ook de overheerlijke huisgemaakte hamburger met salade is zeker het proberen waard. Ook kun je bij eetcafé Baccara gezellig aanschuiven voor een praatje en een drankje.

Je vindt het eetcafé Baccara in het winkelcentrum Cita, op de eerste etage in Playa del Inglés. Eetcafé Baccara is elke dag geopend vanaf 17.30 uur.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...