feesten

Heineken Café in Playa del Inglés

De leukste feesten met Nederlanders in het Heineken Café!

Vind jij het tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés ook leuk om andere Nederlandse jongeren te ontmoeten, en samen helemaal los te gaan in een feestkroeg? Dan is het Heineken café de plek waar je heen moet!

De plek voor Nederlanders

Het Heineken café is dé feestkroeg voor de Nederlanders in Playa Del Inglés. Van de muziek tot aan het personeel en de artiesten binnen dit café: alles is Nederlands. , Met regelmatig optredens van Nederlandse artiesten, de nieuwste Nederlandse muziek, Nederlands personeel, Nederlandse drankjes met Nederlandse prijzen en Nederlands voetbal op zeven grote tv schermen. Gelegen in het Nederlandse uitgaanscentrum Gran Chaparral samen met veertien andere Nederlandse zaken . Hoe Nederlands wil je het hebben?!

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Chillen, drinken en feesten!

In het Heineken café kun je even lekker chillen op het terras, een koud biertje drinken aan de bar en lekker kletsen met het vrolijke, Nederlandse barpersoneel. ’s Avonds kun je hier helemaal los gaan op de dansvloer met 300 andere vakantiegangers! Er zijn twee grote dansvloeren en een groot binnen- en buitenterras vol met pokertafels, diverse deejays die samen met het Heineken personeel het Heineken feestpaleis op zijn kop zetten. In het Heineken café kun je optredens van de beste Nederlandse artiesten bijwonen. Lange Frans, DJ Maurice of de bekende Hagenees Tony Star: je ziet ze allemaal in het Heineken café! Het Heineken café vind je aan de Av. de la Europea.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...