feesten

Café La Belle in Playa del Inglés

Glitter en glamour in Café La Belle!

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés ook eens wat anders dan een standaard avondje stappen, en hou je wel van wat glitter en glamour? Dan is een bezoekje aan Café La Belle wel iets voor jou!

Ga je een avondje naar Café La Belle, dan zul je zelf ervaren dat dit café de mooiste showbar van Playa Del Inglés is. Je kunt hier een hele avond lol maken, jezelf vergapen aan de mensen die er rondlopen en een paar lekkere drankjes nemen. En waar Café La Belle bekend om staat? Dat is haar travestietenshow, elke avond om 23:00. Een avond vol hilarische momenten en plezier, dat mag jij zeker niet missen tijdens jouw vakantie!

Je vindt Café La Belle in het Yum Centrum, Planta Baja, in Playa del Inglés. Café La Belle zit op de benedenverdieping van dit winkelcentrum.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...