feesten

Club Chic & Cream in Playa del Inglés

Bekende DJ’s en de grootste feesten bij Chic & Cream!

Wil jij tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés een avondje chillen in een van de vetste discotheken van het eiland? De Chic & Cream is een toffe discotheek, en heeft de vetste DJ’s op haar naam staan!

Wie op zoek is naar de ultieme party, is bij de Chic & Cream op het goede adres. De Chic & Cream is een van de populairste discotheken. De club bestaat al meer dan 20 jaar, en is onlangs helemaal gerenoveerd. De Chic & Cream heeft meerdere zalen waar je compleet uit je dak kunt gaan, dus er is voor iedere feestganger wel iets wils. De muziek die gedraaid wordt in dezed club is vooral housemuziek. In de zomer kan je hier knallen met bekende internationale DJ’s zoals Tiesto, Eric Morillo en Roog. Niet de minste namen dus! En hou je wel van een grote lading schuim? Op maandag en vrijdag is er een schuimparty in de Chic & Cream. Gegarandeerd plezier!

De Chic en Cream bevindt zich in het Hotel Maritim Playa, in het hart van Playa del Inglés. De club opent haar deuren om 00.00 uur ’s nachts, en gaat door tot in de vroege uurtjes. Meestal wordt het hier rond 04:00 uur ’s nachts pas echt druk.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...