activiteiten

Aqualand in Playa Del Inglés

Aquasur: het grootste waterpark van Gran Canaria

Wat is er nu lekkerder dan je op een hete dag te buiten gaan in één van de leukste waterparken van Europa? Tijdens jouw vakantie in Playa Del Inglés mag een bezoek aan Aqualand dan ook echt niet ontbreken. Het park heeft een ruim scala aan glijbanen, een golfslagbad, jacuzzi’s en andere waterattracties.

Aqualand, ook wel Aquasur genoemd, is het grootste waterpark van Gran Canaria in Maspalomas. Het is echt een ervaring voor zowel jong als oud. Aqualand heeft 13 grote waterattracties zoals de Mamut, Congoriver en Surfbeach en 33 spectaculaire waterglijbanen. Mamut is een brede waterglijbaan waarvan je met vier man op een rubberbootje vanaf kunt roetsjen. Op de Congoriver kun je heel relaxed met een bootje op een rivier gaan dobberen. Heerlijk genieten in het bootje, met de zon op je gezicht! Ben je niet zo gek op glijbanen en andere wilde waterattracties? Surfbeach is een mooi nagemaakt strand met golven en veel ruimte rondom om te zonnen, waar jij lekker de hele dag kun chillen. De hoofdattractie van Aqualand is de Tornado, een enorme waterglijbaan in de vorm van een tornado met licht-en geluideffecten. Voor de kinderen is een tropisch mini-waterpark met glijbaantjes. Verder is er ook een mini-golfbaan, zijn er verschillende fastfood restaurants en kunnen er ligbedden, parasols en lockers gehuurd worden. Kortom, je kunt je gegarandeerd de hele dag vermaken in dit waterpark.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Zwemmen met zeehondjes

Sinds 2008 is er een nieuwe activiteit bijgekomen: zwemmen met zeehondjes! Hiervoor moet je wel apart een kaartje kopen, dit kost 42 euro per persoon. Deze activiteit duurt 40 minuten: 20 minuten theorie en 20 minuten in het zwembad zwemmen met de zeehondjes. Let op: als je entreekaartjes gaat kopen, dan moet je dit meteen bij de balie gaan reserveren of een dag van tevoren. Er is één zwemsessie per dag om 15.00. Maximaal 15 mensen kunnen hier aan deelnemen.

ZWaar vind je Aqualand Gran Canaria?

Aqualand bevindt zich op de Carretera Los Palmitos parque, km.3, Maspalomas. Een toegangskaartje voor volwassenen kost 23 euro, dit kaartje geeft je onbeperkt toegang tot alle attracties. Koop je entreekaarten via de website, dan krijg je 10% korting! Aqualand is het hele jaar door open en dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...