activiteiten

Duiken in Playa Del Inglés

Ontdek de onderwaterwereld van Gran Canaria

Wil je tijdens jouw jongerenvakantie in Playa Del Inglés ook wel eens een dagje wat anders doen dan op het strand liggen? Ga dan duiken in Playa Del Inglés! Je kunt alleen, of gezellig met wat vrienden, de wondere onderwaterwereld verkennen.

Duiken in het kristalheldere water met een overvloedig onderwaterleven is een ervaring die je niet snel zult vergeten! Voor duikliefhebbers zijn de mogelijkheden op Gran Canaria vrijwel onbeperkt. Het van oorsprong vulkanische eiland verrast duikers zowel door de overdaad aan diersoorten als door de schoonheid en verscheidenheid van de zeebodem.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Interessante locaties om te duiken

De voor duikers interessante locaties liggen verspreid langs de gehele kust van Gran Canaria. Er zijn diverse duikscholen waar je duikcursussen kunt volgen en kunt deelnemen aan duikexcursies zonder te beschikken over eigen materiaal. Ben je benieuwd waarom al zoveel mensen gegrepen zijn door het duikvirus? Laat alle beslommeringen dan achter je en ontdek de betoveringen die schuilgaan onder de zeespiegel van Gran Canaria.

Leren duiken Playa Del Inglés

Dus heb jij altijd al een keer de onderwaterwereld willen bewonderen? Dit is je kans om een echte strandduik te maken en professioneel te leren duiken met goede (eventueel Nederlandse) begeleiding. Er is de mogelijkheid om de hele dag te snorkelen en ondertussen zullen ook de duiken plaatsvinden. Tot een diepte van ongeveer 6 meter kan je de mooiste zeesterren, vissen en plantjes bekijken! Zowel mogelijkheden voor beginners als gevorderde duikers.

Excursie duiken Playa Del Inglés reserveren

De meeste reisorganisaties bieden excursies zoals een duikexcursie aan. Je kunt bij de reisorganisatie om meer informatie vragen en via hen een boeking doen voor een duikexcursie, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te ondernemen en plaatselijk een duikschool uit te zoeken.

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...