informatie

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips!

De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten, feesten en nog eens feesten. Toch is het ook leuk om de omgeving van Playa del Inglés te gaan verkennen. Hieronder vind je een aantal leuke activiteiten waarmee je de omgeving van Playa del Inglés goed kan ontdekken.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Mega Moke

Houd jij van natuur & cultuur? Dan is Mega Moke iets voor jou. Mega Moke is een unieke manier om de prachtige omgeving van Playa de Inglés te verkennen. Tijdens deze excursie ga je in Flintstones-achtige autootjes de omgeving verkennen. Tijdens deze toch verken je de prachtige omgeving van Playa del Inglés en kom je langs vele typisch Canarische dorpjes. Als jij dus even relaxed wilt genieten, dan is deze activiteit zeer geschikt voor jou! Je gaat tijdens deze rit ook nog even langs woestijnachtige gebieden waar je een ritje op een kameel kan maken! Cultuur en natuur worden met deze activiteit dus op een unieke manier laten zien, waardoor het voor vrijwel iedereen interessant is.

Presa Canaria: de eilandtour!

Is het berijden van een kameel niet echt jouw ding? Dan is er nog altijd Presa Canaria. Met een bus word je het eiland rondgeleid. Tijdens deze reis kan je genieten van de prachtige landschappen die Gran Canaria je te bieden heeft. Een typisch Spaanse lunch is inbegrepen bij deze excursie. Ook breng je tijdens de rit een bezoek aan het prachtige Chira-stuwmeer.

Prijzig, maar de moeite waard: helikoptervlucht

De meest spectaculaire manier om de omgeving te verkennen, is toch wel de helikoptervlucht. Tijdens deze vlucht overzie je het gehele eiland. Van bovenaf zie je de prachtige landschappen. Dit is waarschijnlijk voor de meeste mensen wel de spannendste manier om het eiland te verkennen. Wil jij dus die kater even vergeten? Ga dan mee met de helikoptervlucht en kijk naar de adembenemende uitzichten die Playa del Inglés te bieden heeft. De prijs voor een helikoptervlucht ligt wel wat hoger dan voor de andere excursies, maar hier krijg je natuurlijk wel een onvergetelijke dag voor terug. Wil je meer weten over de bovenstaande activiteiten? Vraag dan de plaatselijke reisleiding om meer informatie. Zij kunnen je verder helpen met precieze informatie over prijs, plaats, tijdstip en andere voorwaarden.

Meer van de omgeving verkennen?

De omgeving van Playa del Inglés is natuurlijk prachtig. Maar in Playa del Inglés zelf, zijn ook meer dan genoeg dingen te beleven. Zo heb je er vele leuke activiteiten. Onder het kopje “activiteiten” vind je hier meer informatie over. Uitgaan is natuurlijk ook erg belangrijk voor de meeste jongeren. Onder het kopje “uitgaan” vind je meer informatie over alle vette uitgaansgelegenheden die Playa del Inglés je te bieden heeft. Daarnaast vind je op de site ook nog meer informatie over gezellige restaurantjes. Onder het kopje “eten” kan je hier meer over vinden. Verder wordt op de blog ook regelmatig een bericht geplaatst. Deze berichten zijn interessant voor alle Nederlandse jongeren die naar Playa del Inglés gaan of willen gaan. Houdt de site dus goed in de gaten!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...