feesten

Uitgaansgids voor in Playa del Inglés

Tips over het uitgaan in Playa del Ingés

Jaarlijks komen vele jongeren naar het gezellige Playa del Inglés. Sommige komen voor het lekker weer. Anderen vinden de leuke activiteiten in Playa del Inglés weer een reden om hier te komen. Toch komen vrijwel alle jongeren naar Playa del Inglés vanwege het uitgaansleven. In Playa del Inglés heb je erg veel leuke kroegen en discotheken. In dit artikel wordt het uitgaansleven nog verder toegelicht. Dan weet je zeker dat je alle leuke plekjes kent in Playa del Inglés.

Vergelijk direct de goedkoopste vakanties naar Playa del Ingles

Kroegentocht in Playa del Inglés

Ben je net aangekomen in Playa del Inglés? Dan is het een zeer goed idee om eens mee te gaan met een kroegentocht. Tijdens deze tocht ga je samen met andere feestgangers langs alle leuke kroegen en discotheken. Dit is natuurlijk erg handig, aangezien je dan precies weet waar alle leuke plekjes zitten. Dat scheelt je weer een hoop zoekwerk de volgende dagen. Daarnaast is het ook een erg gezellige activiteit. Je krijgt bij vrijwel elke nieuwe bar of club een welkomshotje. Daarnaast is entree betalen niet nodig. Je hoeft enkel en alleen wat te betalen voor de kroegentocht zelf. Daarnaast leer je ook nog eens nieuwe mensen kennen. Als je bijvoorbeeld mee gaat met een kroegentocht van Beachmasters, dan ga je waarschijnlijk met alleen maar Nederlanders deze kroegentocht beleven. Dat is natuurlijk extra gezellig! Je leert dus nieuwe mensen kennen én je weet waar alle leuke uitgaansgelegenheden zitten!

Summer Carnival

Summer Carnival is een avond die net iets anders is dan de meeste avonden in Playa del Inglés. Tijdens dit feest kun je van alles verwachten. Foamsticks, waterpistolen gevuld met drank, rubberen bootjes in het publiek, noem het maar op. Deze avond is geschikt voor iedereen die een te gekke avond wilt meemaken die nét wat anders is dan de “doorsnee” avonden in Playa del Inglés. Zie jij jezelf als een echte “party animal”, dan moet je deze avond zeker een keer hebben meegemaakt.

Beachmasters VIP Armband

Op vakantie is het belangrijk dat je natuurlijk optimaal geniet. Lekker een drankje pakken op een terras, leuke activiteiten ondernemen & natuurlijk uitgaan. Dit kost helaas ook geld. Daarom heeft Beachmasters de perfecte oplossing voor jou geldprobleem; de Beachmasters VIP Armband. Als je in het bezit bent van een Beachmasters VIP Armband, dan heb je vele voordelen. Zo krijg je in een aantal discotheken gratis toegang. Daarnaast kan je ook nog eens vele kortingen krijgen in plaatselijke winkels, kroegen en restaurants. Als jij dus veel geld kwijt bent elk jaar vanwege het uitgaan, dan is de Beachmasters VIP Armband een zeer goede oplossing voor jou!

Wil je meer weten over de kroegentocht, Summer Carnival of de Beachmasters VIP Armband? Vraag dan je reisleiding in Playa del Inglés om meer informatie. Zij kunnen je verder helpen met de precieze informatie over prijzen, tijden, enzovoort.

Meer van Playa del Inglés ontdekken?

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op het gebied van uitgaan in Playa del Inglés. Daarom is het ook wel slim om op deze site nog even verder te kijken. Hier vind je informatie over vrijwel alle leuke kroegen en discotheken in Playa del Inglés. Ook op de blog wordt regelmatig een bericht geplaatst dat interessant kan zijn voor de Nederlandse jongeren. Houdt de site dus goed in de gaten & alvast een fijne vakantie!

Handige tips & blog

Top drie: Gran Canaria verkennen!

Ontdek Gran Canaria met deze tips! De omgeving van Playa del Inglés heeft enorm veel te bieden. Tijdens je vakantie ben je natuurlijk vooral bezig met feesten...

De highlights van Playa del Inglés in één dag

Highlights voor een jongerenvakantie op Playa del Inglés Ben jij opzoek naar een leuke vakantie voor jou en je vrienden? Dan let je vaak op veel verschillende...